Merit Media

Merit Media is een Nederlands bedrijf, welke moderne technologie en creatieve marketing op een betaalbare wijze weet te combineren in innovatieve producten en diensten. Merit Media is daarin sturend en bij voorkeur leidend, omdat de ervaring leert dat de wereld vol briljante commerciële ideeën zit, maar slechts enkele daarvan worden werkelijk met succes tot uitvoering gebracht. Merit Media rust niet voordat een project succesvol is.

WIE ZIJN WIJ?
Merit Media is opgericht in 2002 en wordt geleid door Marc Sytsema en Hans van Leth. Beiden ervaren ondernemers met ruime ervaring en kennis op het gebied van Marketing, Verkoop, IT, Retail, Product Development en Logistiek. Nieuwe producten en diensten worden op de markt gebracht middels de eeuwenoude Marketing Mix. De media mix is een essentieel onderdeel in de communicatie van producent tot eindgebruiker. Adverteren is altijd een effectief middel gebleken, ondanks het feit dat dit zeer kostbaar is en de directe response slecht te evalueren is. Dit wordt nu allemaal anders!

WAT DOEN WIJ?
Narrowcasting is een revolutionaire ontwikkeling op het gebied van techniek en marketing. Het rekent voor eens en altijd af met de nadelen van adverteren en zal de komende jaren de communicatie tussen klant en producent enorm veranderen. Merit Media is uw gids en ‘turnkey-projectaannemer’ in het Land van de moderne Narrowcasting. Merit Media is niet slechts de leverancier van de infrastructuur, maar zal tevens de leidende rol nemen bij de realisatie van de 3 communicatie-C’s: Concepts, Content & Care.

WAT MAAKT ONS UNIEK?
Merit Media is de laatste jaren vooral bekend geworden om creatieve touchscreen oplossingen, waarbij de kijker volledig zelf bepaald wat er getoond wordt en de eigenaar van het systeem op zijn beurt direct gegevens m.b.t. klantengedrag krijgt. De Smartphone Kieswijzer van The Phone House, de Xooon Style Guide en de Giant Swype Experience van Samsung zijn goede voorbeelden van deze krachtige narrowcasting oplossing.

Dus of u nu op zoek bent naar een advies omtrent uw narrowcasting-aspiraties, een leverancier van een easy-to-use compleet (interactief) systeem, een producent van krachtige narrowcasting content of een partij die uw netwerk dagelijks voor u in de gaten én actueel houdt? Stop dan met zoeken en klik op deze link!

VOOR WIE MOCHTEN WE ONZE DIENST UITVOEREN?
Klanten die o.a. voor Merit Media kozen zijn Mercedes-BenzBelCompany, Technische Unie, Samsung, Rotterdam ZooAvéro-Achmea, MC-Groep, Inventive, WeskaRabobank, GreenpeaceThe Phone House, Onze Lieve VrouwelyceumDiscus Dierenspeciaalzaken, Vodafone, Mastermate, KLMTeleCombinatieCoronel KartracingCoronel Sports

SOCIAL MEDIA
U kunt ons volgen op Twitter, Youtube of Facebook!