Totaal Oplossingen

Een narrowcasting systeem bestaat uit veel onderdelen: hardware, software, advies, content, installatie en beheer. Bijgaande bedrijven zijn in staat een volledig turn-key project te realiseren voor uw organisatie.

Pandora Producties

ONZE KRACHT
Pandora Producties levert narrowcasting-software op maat voor iedere branche, van ziekenhuizen tot theaters en schouwburgen. Onze grote kracht is de gebruiksvriendelijke software. Geen cursussen en ingewikkelde handleidingen, maar intuïtieve software waarmee iedereen direct uit de voeten kan.

2.Orange

2.Orange: “Narrowcasting is een keuze”
In de afgelopen jaren hebben digitale informatiesystemen een vlucht genomen in onze maatschappij. Op het werk, in winkels, langs snelwegen, soms zelfs thuis treffen we monitoren of grote videowalls aan met content. Zowel passief als interactief wordt er via verschillende media in informatie voorzien. Met de komst van het fenomeen narrowcasting, ook wel digital signage genoemd, zijn er tal van aanbieders op de markt gekomen met allerhande software pakketten welke het mogelijk maken content te tonen op de diverse displays.

Merit Media

Merit Media is een Nederlands bedrijf, welke moderne technologie en creatieve marketing op een betaalbare wijze weet te combineren in innovatieve producten en diensten. Merit Media is daarin sturend en bij voorkeur leidend, omdat de ervaring leert dat de wereld vol briljante commerciële ideeën zit, maar slechts enkele daarvan worden werkelijk met succes tot uitvoering gebracht. Merit Media rust niet voordat een project succesvol is.

MediSign

Over MediSign
MediSign is een communicatie dienstverlener in de zorg. Wij leveren persoonsgerichte patiëntencommunicatie voor ieder denkbaar mediaplatform. Wij bieden bovendien totaaloplossingen aan voor TV-aan-bed en Wachtkamer-TV.

MediSign is een jong en dynamisch bedrijf. Wij hebben een eigen studio waar wij dagelijks zorgspecifieke content maken en distribueren. Op deze manier zijn wij in staat de content continu up-to-date te houden en bieden we een op de doelgroep afgestemde programmering.

Notice Branded Media

Notice Branded Media is specialist in digitale media voor retail. Met innovatieve diensten en programma’s voor Narrowcasting en Instore Music helpen we retailers en winkelketens om klanten te bereiken en te verleiden. Notice heeft alles in huis voor conceptontwikkeling, productie van effectieve programma’s en beheer van netwerken. Inhoudelijk en technisch.

Subscribe to RSS - Totaal Oplossingen