Advies

Narrowcasting is niet slechts een kwestie van een scherm aan de muur hangen en plaatjes erop vertonen. De effectiviteit van het systeem hangt in grote mate af van de lokatie van het scherm, de lengte van de speellijst(en), de content-soort(en) en het aantal en de grootte van de schermen. Vooraf professioneel advies leidt tot meer effectiviteit en vaak een besparing op de initiële kosten.

2.Orange

2.Orange: “Narrowcasting is een keuze”
In de afgelopen jaren hebben digitale informatiesystemen een vlucht genomen in onze maatschappij. Op het werk, in winkels, langs snelwegen, soms zelfs thuis treffen we monitoren of grote videowalls aan met content. Zowel passief als interactief wordt er via verschillende media in informatie voorzien. Met de komst van het fenomeen narrowcasting, ook wel digital signage genoemd, zijn er tal van aanbieders op de markt gekomen met allerhande software pakketten welke het mogelijk maken content te tonen op de diverse displays.

Merit Media

Merit Media is een Nederlands bedrijf, welke moderne technologie en creatieve marketing op een betaalbare wijze weet te combineren in innovatieve producten en diensten. Merit Media is daarin sturend en bij voorkeur leidend, omdat de ervaring leert dat de wereld vol briljante commerciële ideeën zit, maar slechts enkele daarvan worden werkelijk met succes tot uitvoering gebracht. Merit Media rust niet voordat een project succesvol is.

Subscribe to RSS - Advies