Specialistische Narrowcasting

De meeste moderne CMS-systemen zijn inzetbaar in de meest gangbare situaties. Sommige situaties vergen echter een zeer specifieke oplossing. Narrowcasting systemen die een specifieke niche gaan bedienen.

Pandora Producties

ONZE KRACHT
Pandora Producties levert narrowcasting-software op maat voor iedere branche, van ziekenhuizen tot theaters en schouwburgen. Onze grote kracht is de gebruiksvriendelijke software. Geen cursussen en ingewikkelde handleidingen, maar intuïtieve software waarmee iedereen direct uit de voeten kan.

Merit Media

Merit Media is een Nederlands bedrijf, welke moderne technologie en creatieve marketing op een betaalbare wijze weet te combineren in innovatieve producten en diensten. Merit Media is daarin sturend en bij voorkeur leidend, omdat de ervaring leert dat de wereld vol briljante commerciële ideeën zit, maar slechts enkele daarvan worden werkelijk met succes tot uitvoering gebracht. Merit Media rust niet voordat een project succesvol is.

Notice Branded Media

Notice Branded Media is specialist in digitale media voor retail. Met innovatieve diensten en programma’s voor Narrowcasting en Instore Music helpen we retailers en winkelketens om klanten te bereiken en te verleiden. Notice heeft alles in huis voor conceptontwikkeling, productie van effectieve programma’s en beheer van netwerken. Inhoudelijk en technisch.

Subscribe to RSS - Specialistische Narrowcasting