Content Productie

Content is King is de veel gebruikte uitspraak. Lang niet alle content is geschikt voor narrowcasting. Dit vergt professionals die de mogelijkheden en onmogelijkheden van dit medium goed kennen en de kijker op grafische wijze weten aan te trekken.

Merit Media

Merit Media is een Nederlands bedrijf, welke moderne technologie en creatieve marketing op een betaalbare wijze weet te combineren in innovatieve producten en diensten. Merit Media is daarin sturend en bij voorkeur leidend, omdat de ervaring leert dat de wereld vol briljante commerciële ideeën zit, maar slechts enkele daarvan worden werkelijk met succes tot uitvoering gebracht. Merit Media rust niet voordat een project succesvol is.

MediSign

Over MediSign
MediSign is een communicatie dienstverlener in de zorg. Wij leveren persoonsgerichte patiëntencommunicatie voor ieder denkbaar mediaplatform. Wij bieden bovendien totaaloplossingen aan voor TV-aan-bed en Wachtkamer-TV.

MediSign is een jong en dynamisch bedrijf. Wij hebben een eigen studio waar wij dagelijks zorgspecifieke content maken en distribueren. Op deze manier zijn wij in staat de content continu up-to-date te houden en bieden we een op de doelgroep afgestemde programmering.

Notice Branded Media

Notice Branded Media is specialist in digitale media voor retail. Met innovatieve diensten en programma’s voor Narrowcasting en Instore Music helpen we retailers en winkelketens om klanten te bereiken en te verleiden. Notice heeft alles in huis voor conceptontwikkeling, productie van effectieve programma’s en beheer van netwerken. Inhoudelijk en technisch.

Subscribe to RSS - Content Productie