Ophang Materiaal

Naast een modern CMS en schermen welke op de doelgroep zijn afgestemd is het van evident belang dat het blikveld van de kijkers op de schermen optimaal is. Dit wordt verwezenlijkt door het gebruik van de juiste professionele ophangbeugels. Genoemde bedrijven hebben bewezen elke situatie met hun producten te kunnen faciliteren.

NewStar

NewStar is een toonaangevende fabrikant van ophangsystemen voor televisies, monitoren, beamers, PC’s, laptops en tablets. Het oer-Hollandse bedrijf is opgericht in 1996 en inmiddels actief in meer dan 25 landen. Met een gespecialiseerd team aan medewerkers staan wij voor u klaar om u zo goed mogelijk te assisteren bij uw dagelijkse narrowcasting projecten. Niet voor niets staat NewStar al jaren bekend als dé specialist achter de schermen.

Chief manufacturing

Als onderdeel van Milestone AV Technologies is Chief al 35 jaar wereldwijd actief en marktleider op het gebeid van bevestigingssystemen voor TV, projector, 19” racks en andere AV componenten. Onze oplossingen zijn gebaseerd door feedback uit de markt van installateurs. We proberen in te spelen op de wensen en behoeften van de mensen die uiteindelijk moeten werken met onze producten. 


Merit Media

Merit Media is een Nederlands bedrijf, welke moderne technologie en creatieve marketing op een betaalbare wijze weet te combineren in innovatieve producten en diensten. Merit Media is daarin sturend en bij voorkeur leidend, omdat de ervaring leert dat de wereld vol briljante commerciële ideeën zit, maar slechts enkele daarvan worden werkelijk met succes tot uitvoering gebracht. Merit Media rust niet voordat een project succesvol is.

Subscribe to RSS - Ophang Materiaal