Blogs

Songteksten in Amsterdamse tramhaltes. Sticky

feb
26

Een samenwerking tussen JCDecaux en kunstenaar Frankey heeft een aantal prachtige kunstwerken opgeleverd die te zien zijn bij vijf Amsterdamse tramhaltes. De achterzijde van informatiepanelen in de tramhaltes waren ongebruikt. Om hier op een unieke manier invulling aan te geven, werd Frankey gevraagd een blijvend kunstwerk te bedenken.

Geplaatst door Hermie Verhoeven lees verder

Ted Baker Sticky

feb
11

Ted Baker heeft veel en mooi campagne materiaal welke ze allemaal willen delen met hun klanten. Om deze hoeveelheid op een makkelijke en simpele wijze te vertonen, hebben ze MediaZest gevraagd om te zoeken naar een oplossing. Middels narrowcasting is dit tot een mooi resultaat gekomen.

Geplaatst door Hermie Verhoeven lees verder

T-Mobile’s Signature Stores Sticky

jan
28

T-Mobile heeft flink uitgepakt in 6 van hun winkels. Deze vestigingen zijn allemaal voorzien van unieke schermen en architectuur ontwikkeld door Publicis Sapient. Klanten van T-Mobile raken maar niet uitgekeken!

Geplaatst door Hermie Verhoeven lees verder

Gezichtsherkenning Sticky

jan
15

Om de lancering van een nieuwe yoghurt-smoothieserie te promoten, werkte Yoplait samen met JCDecaux in Sydney. Door gebruik te maken van gezichtsherkenning hebben zij een waardevolle campagne opgezet die tot veel positieve reacties heeft geleid.


Geplaatst door Marijke Doeve lees verder

Hale Centre Theatre Sticky

dec
24

Het Hale Centre Theatre is gevestigd in Salt Lake City. Vanwege vernieuwingen werd het team van Hale uitgedaagd om “groot te dromen” en na te denken over moderne verbeteringen. In samenwerking met Revel Media Group zijn die dromen tot leven gebracht. Een meeslepende theater ervaring met meer kansen voor zakelijke partners een een modern jasje.

Geplaatst door Marijke Doeve lees verder

Ultramoderne luchthaven. Sticky

dec
17

De ultramoderne luchthaven Platov in Rostov, Rusland verwelkomt zijn reizigers met een indrukwekkende expositie over de Russische kozakken. Ook zijn er prachtige virtuele beelden van de rivier de Don.

Geplaatst door Hermie Verhoeven lees verder

Las Arenas Sticky

dec
03

Op het eerste oog zou je niet verwachten dat er in Las Arenas Barcelona urenlang geshopt, geslenterd en gegeten kan worden. Het gebouw was tot 1977 in gebruik als arena voor stierengevechten en pas in 2011 ging het als winkelcentrum open voor publiek. Arenas heeft meer dan 40.000 vierkante meters voor winkels, recreatie en kantoren. De zes verdiepingen zijn overkoepeld door een ongelofelijk koepel van 27 meter hoog, een van de grootste in Europa. Op de bovenste verdieping is er een uitkijkpunt waar de bezoeker de stad kunt bekijken.

Geplaatst door Marijke Doeve lees verder

Pagina's

Subscribe to RSS-blogs