Installatie

Het installeren van het narrowcasting systeem is vaak plug and play, maar het realiseren van de benodigde video- en netwerkbekabeling en het ophangen van de benodigde schermen vergt meestal meer inzicht en ervaring. Het is aan te raden een professioneel installatiebedrijf hiervoor in de arm te nemen.

Pandora Producties

ONZE KRACHT
Pandora Producties levert narrowcasting-software op maat voor iedere branche, van ziekenhuizen tot theaters en schouwburgen. Onze grote kracht is de gebruiksvriendelijke software. Geen cursussen en ingewikkelde handleidingen, maar intuïtieve software waarmee iedereen direct uit de voeten kan.

Merit Media

Merit Media is een Nederlands bedrijf, welke moderne technologie en creatieve marketing op een betaalbare wijze weet te combineren in innovatieve producten en diensten. Merit Media is daarin sturend en bij voorkeur leidend, omdat de ervaring leert dat de wereld vol briljante commerciële ideeën zit, maar slechts enkele daarvan worden werkelijk met succes tot uitvoering gebracht. Merit Media rust niet voordat een project succesvol is.

MediSign

Over MediSign
MediSign is een communicatie dienstverlener in de zorg. Wij leveren persoonsgerichte patiëntencommunicatie voor ieder denkbaar mediaplatform. Wij bieden bovendien totaaloplossingen aan voor TV-aan-bed en Wachtkamer-TV.

MediSign is een jong en dynamisch bedrijf. Wij hebben een eigen studio waar wij dagelijks zorgspecifieke content maken en distribueren. Op deze manier zijn wij in staat de content continu up-to-date te houden en bieden we een op de doelgroep afgestemde programmering.

Subscribe to RSS - Installatie