Professionele Schermen

Narrowcasting kan worden verwezenlijkt door gebruik van een simpele PC, een grafisch programma en een TV. Een echt professioneel narrowcasting systeem wordt samengesteld uit een gebruikersvriendelijk CMS, specifieke content en moderne professionele monitoren.

2.Orange

2.Orange: “Narrowcasting is een keuze”
In de afgelopen jaren hebben digitale informatiesystemen een vlucht genomen in onze maatschappij. Op het werk, in winkels, langs snelwegen, soms zelfs thuis treffen we monitoren of grote videowalls aan met content. Zowel passief als interactief wordt er via verschillende media in informatie voorzien. Met de komst van het fenomeen narrowcasting, ook wel digital signage genoemd, zijn er tal van aanbieders op de markt gekomen met allerhande software pakketten welke het mogelijk maken content te tonen op de diverse displays.

Merit Media

Merit Media is een Nederlands bedrijf, welke moderne technologie en creatieve marketing op een betaalbare wijze weet te combineren in innovatieve producten en diensten. Merit Media is daarin sturend en bij voorkeur leidend, omdat de ervaring leert dat de wereld vol briljante commerciële ideeën zit, maar slechts enkele daarvan worden werkelijk met succes tot uitvoering gebracht. Merit Media rust niet voordat een project succesvol is.

Subscribe to RSS - Professionele Schermen