Hardware leverancier

Leveranciers van PC's, mediaplayers en aanverwante componenten. Deze machines worden doorgaans als gekoelde machines en als fanless-apparaten geleverd. Tevens kan er een verschil zijn tussen spelers met een normale harde schijf of Flash-geheugen. Bij de laatste groep spreken we over solid state apparaten.

Pandora Producties

ONZE KRACHT
Pandora Producties levert narrowcasting-software op maat voor iedere branche, van ziekenhuizen tot theaters en schouwburgen. Onze grote kracht is de gebruiksvriendelijke software. Geen cursussen en ingewikkelde handleidingen, maar intuïtieve software waarmee iedereen direct uit de voeten kan.

Chief manufacturing

Als onderdeel van Milestone AV Technologies is Chief al 35 jaar wereldwijd actief en marktleider op het gebeid van bevestigingssystemen voor TV, projector, 19” racks en andere AV componenten. Onze oplossingen zijn gebaseerd door feedback uit de markt van installateurs. We proberen in te spelen op de wensen en behoeften van de mensen die uiteindelijk moeten werken met onze producten. 


2.Orange

2.Orange: “Narrowcasting is een keuze”
In de afgelopen jaren hebben digitale informatiesystemen een vlucht genomen in onze maatschappij. Op het werk, in winkels, langs snelwegen, soms zelfs thuis treffen we monitoren of grote videowalls aan met content. Zowel passief als interactief wordt er via verschillende media in informatie voorzien. Met de komst van het fenomeen narrowcasting, ook wel digital signage genoemd, zijn er tal van aanbieders op de markt gekomen met allerhande software pakketten welke het mogelijk maken content te tonen op de diverse displays.

Merit Media

Merit Media is een Nederlands bedrijf, welke moderne technologie en creatieve marketing op een betaalbare wijze weet te combineren in innovatieve producten en diensten. Merit Media is daarin sturend en bij voorkeur leidend, omdat de ervaring leert dat de wereld vol briljante commerciële ideeën zit, maar slechts enkele daarvan worden werkelijk met succes tot uitvoering gebracht. Merit Media rust niet voordat een project succesvol is.

MediSign

Over MediSign
MediSign is een communicatie dienstverlener in de zorg. Wij leveren persoonsgerichte patiëntencommunicatie voor ieder denkbaar mediaplatform. Wij bieden bovendien totaaloplossingen aan voor TV-aan-bed en Wachtkamer-TV.

MediSign is een jong en dynamisch bedrijf. Wij hebben een eigen studio waar wij dagelijks zorgspecifieke content maken en distribueren. Op deze manier zijn wij in staat de content continu up-to-date te houden en bieden we een op de doelgroep afgestemde programmering.

AOpen

AOPEN, opgericht in 1996 als onderdeel van de Acer Group, is een wereldwijde fabrikant van digital signage/narrowcasting hardware en oplossingen.

De AOPEN Digital Engine is de media player oftwel mini PC productlijn die speciaal ontwikkeld is voor deze markt. Begin 2014 lanceerde AOPEN tevens een set aan alles-in-één touch-schermen gebaseerd op de computerkracht van de Digital Engine. Voor advies op maat, kunt u altijd terecht bij AOPEN via digitalsignage@aopen.com.

Subscribe to RSS - Hardware leverancier