Filmding College #3 Gamification

Filmding verzorgt op 6 juni 2014 de derde Filmding College van dit jaar en deze zal gaan over Gamificaction. Samen met Gert-Jan Brok van Fantazm zal André Ansems van Filmding u meenemen in de wondere wereld van Gamification. 

Het is algemeen bekend dat er mega verschuivingen en veranderingen plaatsvinden in het benaderen en informeren van uw klant, relatie, personeel, toeleverancier, partners. De traditionele manieren zijn niet meer van deze tijd, maar nog belangrijker: het werkt niet meer!

Alles wijst erop dat beleving en interactie dé sleutelwoorden zijn voor het overbrengen van informatie en het beïnvloeden van gedrag.

Audiovisuele toepassingen kunnen u goed helpen bij de interactie tussen u en uw doelgroep. Tijdens de vorige colleges hebben we handvatten aangereikt om met video aan de slag te gaan. Op 6 juni gaan we een stapje verder. We gaan u zélf laten ervaren wat Gamification binnen uw eigen organisatie kan betekenen.

Net als de vorige colleges is er ruime gelegenheid om te netwerken met andere professionals uit uw vak. Van zzp-ers tot beslissers van grotere organisaties en MKB-ers. Leuk én een absolute meerwaarde voor uw netwerk.


 

Cat: