'Project Everyone' gebruikt narrowcasting voor grootse wereldwijde digitale campagne (video)

afbeelding van Mirte Kurpershoek

Project Everyone is een bijzonder project waarvoor outdoor narrowcasting- en reclamebedrijven uit verschillende landen hun beste middelen hebben ingezet. De organisatoren hopen hiermee de grootste digitale reclamecampagne wereldwijd op touw te hebben gezet. De campagne vraag aandacht voor de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Deze zijn bedoeld om extreme armoede in de wereld uit te bannen en de planeet te beschermen voor toekomstige generaties.

Met dit project heeft men geprobeerd de Sustainable Development Goals met 7 miljard mensen te delen binnen 7 dagen door op grote schaal, wereldwijd, krachtige beelden te vertonen.De wereldwijde campagne, die van start is gegaan op 26 september, heeft met ongeveer 125 deelnemende partners binnen de digitale adverentiewereld, in 450 steden in 28 verschillende landen de campagnebeelden vertoond op billboards.

'Project Everyone' , een idee van filmmaker and Comic Relief oprichter Richard Curtis, kon rekenenen op steun en hulp van verscheidene mediapartners zoals onder andere ABC, Adspace NetworksCity Outdoor en Clear Channel Outdoor. Deze partijen gaven advertentieruimte zodat de adverentiebeelden, ontworpen door Richard Curtis zelf, vertoond konden worden om hiermee aandacht te trekken voor het initiatief.

Bekijk hieronder de beelden van 'Project Everyone' in Nederland!

 

 

Cat: