MediSign

Over MediSign
MediSign is een communicatie dienstverlener in de zorg. Wij leveren persoonsgerichte patiëntencommunicatie voor ieder denkbaar mediaplatform. Wij bieden bovendien totaaloplossingen aan voor TV-aan-bed en Wachtkamer-TV.

MediSign is een jong en dynamisch bedrijf. Wij hebben een eigen studio waar wij dagelijks zorgspecifieke content maken en distribueren. Op deze manier zijn wij in staat de content continu up-to-date te houden en bieden we een op de doelgroep afgestemde programmering.

Door de samenwerking met de diverse zorginstellingen heeft MediSign geleerd dat het volledig outsourcen van alle narrowcasting diensten de toekomst heeft. Wij nemen daarom de zorginstellingen alles uit handen.

Studio
Onze studio bestaat uit een drietal mediavormgevers die diverse mediaproducties maken. Onze showreel en content database laten een impressie zien van de verschillende soorten producties die wij maken. Zo produceren wij voorlichtingsfilms voor patiënten, 3D animaties met uitleg over een behandeling of onderzoek, logo animaties en commercials.

Serviceconcept
Het continu verzorgen van aantrekkelijke en informatieve patiëntencommunicatie is een vak apart!

Kwaliteit van patiëntencommunicatie wordt in belangrijke mate bepaald door de actualiteit en de relevantie van de programmering voor haar kijkerspubliek. Daarom biedt MediSign Wachtkamer-TV en TV-aan-bed alleen in een full-service concept aan. Wij verzorgen hierbij:

  • Levering en installatie hardware
  • Content programmering (altijd actuele programmering)
  • Beheer van hard- en software
  • Helpdesk
  • Media verkoop (Optioneel)

Dit betekent dat wij niet alleen zorg dragen voor de implementatie en beheer van de technische infrastructuur (hard- en software), maar tijdens de duur van het servicecontract ook de volledige programmering van de afzonderlijke zenders verzorgen.

Wij komen graag vrijblijvend langs om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden toe te lichten. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@medi-sign.nl