Notice Branded Media

Notice Branded Media is specialist in digitale media voor retail. Met innovatieve diensten en programma’s voor Narrowcasting en Instore Music helpen we retailers en winkelketens om klanten te bereiken en te verleiden. Notice heeft alles in huis voor conceptontwikkeling, productie van effectieve programma’s en beheer van netwerken. Inhoudelijk en technisch.

SINDS 1999
Notice verzorgt sinds 1999 digitale media voor duizenden winkels van tientallen nationale en internationale winkelketens. Maatwerk is daarbij het uitgangspunt. Vaak fungeren we als full service bureau waarbij we alle zorg uit handen nemen. Maar ook klanten die beheer of exploitatie geheel of gedeeltelijk zelf willen uitvoeren, kunnen bij Notice terecht voor slimme oplossingen.

STORE, WEB & MORE
Notice begrijpt hoe het retailspel wordt gespeeld. In de winkel en online. We vertalen merkwaarden en doelstellingen van klanten naar een totaalbeleving. Met de juiste inzet van digitale media. Voor elke doelstelling heeft Notice een palet aan digitale media voor handen. Voor Store, Web & More.

HARDWARE & SERVICE
Naast het produceren van content en beheren van technologie, adviseert Notice klanten over hardware en mediatechnolgie. We hebben een hechte relatie met leveranciers van robuuste en kwalitatieve beeldschermen en mediaspelers. Zo kunnen we onze klanten de beste apparatuur leveren tegen aantrekkelijke tarieven. Notice heeft een eigen servicedesk, logistieke afdeling en installatiedienst. Bij de installatie werken we ook samen met partners in binnen- en buitenland.

DIENSTEN
Full Service Narrowcasting
Narrowcasting met easyscreen
Instore Music met easyradio
Music Profiling
Programmaconcepten
Contentproductie
Marketing on Hold

Kijk voor meer informatie en een volledig overzicht op www.notice.nl.