Hale Centre Theatre

Het Hale Centre Theatre is gevestigd in Salt Lake City. Vanwege vernieuwingen werd het team van Hale uitgedaagd om “groot te dromen” en na te denken over moderne verbeteringen. In samenwerking met Revel Media Group zijn die dromen tot leven gebracht. Een meeslepende theater ervaring met meer kansen voor zakelijke partners een een modern jasje.


Het doel was om een technologisch geavanceerde ervaring te creëren die zou kunnen voldoen aan de toenemende vraag naar visueel entertainment. Hierdoor zou het team van Hale nieuwe en oude bezoekers kunnen aantrekken, maar het zou hen ook in staat stellen om bedrijfssponsors en bedrijfsevenementen aan te trekken. Revel Media kwam met oplossingen zoals grote videomuren, een creatieve display-installatie boven het concessiegebied, een jumbotron en displays rondom het zitgedeelte in het hoofdtheater.

De digitale displays hebben een grote rol gespeeld bij het genereren van meer inkomsten door een grotere opkomst, grotere sponsormogelijkheden en meer zakelijke evenementen. Jaarlijks theaterbezoek is met 52 procent toegenomen. De sponsorinkomsten zijn verviervoudigd van 250.000 tot bijna 1 miljoen per jaar. De omzet van bedrijfsevenementen is verdrievoudigd vanwege de digitale displays en de mogelijkheden die ze bieden voor aanpassing. Het theater heeft daarnaast vele positieve reacties ontvangen van de pers, bezoekers en klanten.

Nieuwsgierig? Bekijk hieronder het filmpje.