Blog van Marijke Doeve

Look at me Sticky

jun
19

Huiselijk geweld treft een op de vier vrouwen. Vaak wordt dit niet opgemerkt, genegeerd en niet gerapporteerd. Liefdadigheidsorganisatie Woman’s Aid wilde deze zaak onder de aandacht brengen middels een campagne. Zij creëerden een “Blind Eye-Project” genaamd: Look At Me.

 

 

Geplaatst door Marijke Doeve lees verder

#Lookup Sticky

jun
05

We gaan een klein stukje terug in de tijd om een opmerkelijke campagne van British Airways uit te lichtten. Deze innovatieve campagne bij het Piccadilly Circus zit vol met technologie en heeft digital out of home adverteren tot een hoger niveau getild. De naam? #Lookup.

 

 


Geplaatst door Marijke Doeve lees verder

Het Mori Digital Art Museum Sticky

mei
07

Het Mori Digital Art Museum in Tokyo is een museum voor digitale kunst. Op een oppervlak van 10.000 vierkante meter kan je 50 kunstwerken bewonderen waar kleurrijke visualisaties worden gecombineerd met de nieuwste technische snufjes.

 

 


“Borderless” is het thema van het museum, dat verdeeld is in vijf verschillende zones. Een van deze zones wordt “Borderless World” genoemd. Bezoekers klauteren over rotsen aan de voet van een digitale waterval. Dwalend door een oceaan waar duizenden lichtjes als vissen door de ruimte zwemmen.

Geplaatst door Marijke Doeve lees verder

Campagne in teken van de liefde Sticky

apr
10

Afgelopen Valentijnsdag heeft Pandora, het juwelenbedrijf, een interactieve campagne opgezet in Londen. In samenwerking met JCDecaux is gekozen voor een zeer opvallende opstelling in het midden van het drukbezochte winkelcentrum Westfield Stratford City.

 

 

Geplaatst door Marijke Doeve lees verder

The Spheres van Amazon Sticky

mrt
26

The Spheres is het nieuwe hoofdkantoor van Amazon. Met meer dan 40.000 planten, watervallen en rivieren heeft het meer weg van een regenwoud dan een kantoorpand. Met 2.643 glazen panelen zijn er 3 koepels gecreëerd die met elkaar verbonden zijn. Een magisch beeld tussen alle kantoorpanden in Seattle. Om dit baanbrekende nieuwe gebouw te kunnen presenteren, heeft Amazon een gratis bezoekerscentrum in The Spheres ingericht, genaamd Understory.

Geplaatst door Marijke Doeve lees verder

Metrostation omgebouwd tot museum Sticky

feb
27

Om het Chineese nieuwjaar te vieren is KFC een samenwerking aangegaan met het Nationaal Museum van China. Het metrostation in Shanghai is omgebouwd tot een historische tentoonstelling om de geschiedenis van Shanghai te eren. KFC begrijpt het belang van cultuur, traditie en de focus op familie in China en gaat terug naar de roots tijdens de Chinese nieuwjaarsvieringen.


Geplaatst door Marijke Doeve lees verder

Bart Kresa presenteert kunstwerk op ISE 2019 Sticky

feb
12

De internationale vakbeurs Integrated Systems Europe (ISE) is ’s werelds grootste audiovisuele en systeemintegratie beurs. Er worden oplossingen en technieken op het gebied van digital signage, narrowcasting, touch screens en projectoren gepresenteerd voor o.a. reclame, bewegwijzering, retail, informatiedoeleinden, gaming en presentatie.


Geplaatst door Marijke Doeve lees verder

Pagina's

Subscribe to RSS - Blog van Marijke Doeve