Cases

Panasonic brengt transparant projectiescherm op de markt!

feb
27

Het Japanse bedrijf Panasonic komt met een revolutionair projectie techniek op de markt. De nieuwe techniek die wordt toegepast maakt het mogelijk van een transparante glaswand een digitaal scherm te maken.

Geplaatst door Dennis Coremans lees verder

Narrowcasting kubus van Microsoft valt op op Times Square (video)

feb
09

Digital Kitchen, een reclamebureau uit Chicago, heeft een concept bedacht om écht op te vallen tussen alle digitale billboards op Times Square in New York.

In opdracht van Microsoft bedachten zij voor het kantoor van Microsoft op Times Square een digitaal billboard in de vorm van een kubus.

Geplaatst door Mirte Kurpershoek lees verder

Bruna gebruikt narrowcasting in etalages

nov
04

Bruna gaat zijn etalages gebruiken voor advertenties op digitale schermen. Naast eigen reclame, is daarop ook ruimte voor andere adverteerders.

De winkelketen werkt voor de advertentieschermen samen met WindowSketch, dat de zuilen in de winkelruiten plaatst. De traditionele winkeletalage verandert met de schermen in een ‘dynamisch reclamevenster’, meent de retailer.

Geplaatst door Mirte Kurpershoek lees verder

Eerste nieuwe metrostation in New York City in 26 jaar krijgt narrowcasting (video)

jul
12

Het 34th Street/Hudson Yards Subway Station is New York City's eerste, nieuwe metrostation in 26 jaar tijd.

De uitbreiding van lijn 7 en de ontwikkeling van het station hebben 2 miljard dollar gekost. Door deze grote investering is het een modern en iconisch station geworden, waarbij natuurlijk een innovatieve reclame- en advertentie-oplossing past.

Geplaatst door Mirte Kurpershoek lees verder
Subscribe to RSS - Cases