Eerste outdoor laadstation

Om de lancering van de nieuwe Galaxy S10 + -telefoon te promoten, hebben Samsung en JCDecaux samengewerkt om de eerste draadloze oplaadstations in Singapore te introduceren. Tien bushaltes in de drukste buurt van de stad werden getransformeerd in draadloze laadpalen.

 

 


Het merk gebruikte een van de belangrijkste functies van de nieuwste Samsung Galaxy S10 + om de lancering te promoten. Tien digitale bushokjes werden uitgerust met draadloze oplaadapparaten. Deze werden geplaatst in centrale winkel en kantoorgebieden zoals Orchard Road, het commerciële hart van Singapore en populaire uitgaansgelegenheden.

Met de panelen konden voorbijgangers hun telefoon opladen door deze tegen het paneel te houden terwijl ze op de bus wachtten. Het digitale paneel licht op en speelt hetzelfde geluid als de Galaxy S10 + tijdens het opladen. Er was slechts 1 minuut nodig om 1% van de batterij op te laden, waaruit blijkt hoe de technologie het leven kan vergemakkelijken. De oplaadservice kan door iedereen worden gebruikt (niet alleen Samsung-eigenaren) zolang de telefoon compatibel is met Qi draadloos opladen. De campagne bleek een groot succes te zijn. Meer dan 25% reageerde proactief op de advertentie en de helft van de mensen die de advertentie bekeken, vond het geweldig.

Het doel, de bewustwording bij consumenten dat Samsung een voorloper is in de PowerSharing-functie is zeker bereikt aldus Samsung.