Cursus Effectief Communiceren met het Beeldscherm

afbeelding van Mirte Kurpershoek

Op donderdag 9 juni a.s. organiseert brancheorganisatie DiSiN een cursus “Effectief Communiceren met het Beeldscherm “. Tijdens deze cursus neemt u een ‘deep-dive’ in de wereld van beeldschermcommunicatie. Na afloop van de cursus heeft u inzicht in de markt, de technieken en de interactieve mogelijkheden. U kunt strategische keuzes maken en het beeldscherm harder en beter voor uzelf of uw klant laten werken.

De cursusopzet bestaat uit een mix van techniek - marketing en sales.

In een korte 1 daagse cursus ontdekt u dat er uit goede beeldschermcommunicatie veel meer te behalen is.

Voor wie?
Deze ‘deep-dive’ in beeldschermcommunicatie is een must voor medewerkers op directieniveau, salesniveau en marketingniveau. Ook is deze cursus uitermate geschikt voor medewerkers van communicatie- en mediabureaus. Zeker aanbevolen voor allen die professioneel betrokken zijn bij beeldschermcommunicatie.
Voor professionals die het onderste uit de kan willen halen.

Beeldschermcommunicatie (Digital Out of Home - DOOH ) verschuift van een standaard passief medium naar een innovatief, creatief en flexiebel kanaal. Met de komst van nieuwe technieken zoals touch, touchless, swipe, online, mobile, QR, Augmented Reality, gezichtsherkenning etc. ontstaat interactie en dus actieve sturing.
Deze verschuiving maakt dit systeem steeds krachtiger, waardevoller en enorm breed inzetbaar.

Haal meer uit het beeldscherm.
Deze cursus gaat over de interactie tussen de mens en het beeldscherm.

De cursus is interactief, zal doorspekt zijn met voorbeelden, foto’s en video’s en wordt gegeven op de Beeckestijn Business School in Amersfoort

Aanmelding en meer informatie op     www.digitalsignagetraining.nl

Over DiSiN
Stichting Digital Signage Nederland (DiSiN ) is de brancheorganisatie voor beeldschermcommunicatie. Zij is een onafhankelijk kennisplatform dat faciliteert, verbindt, inspireert en ontwikkelt. Producten zijn nieuws, events, opleidingen, kennisbank en services. Op 9 februari j.l. is voor de 3e keer de DiSiN Award 2015 uitgereikt tijdens de ISE in Amsterdam. De DiSiN Academie is het opleidingsinstituut om alle facetten van beeldschermcommunicatie verder te professionaliseren. De hier bedoelde beeldschermcommunicatie is gericht op informatie, branding, promotie, training, sfeer, art  en entertainment in het openbare domein.

www.disin.nl

Cat: