Blog van Mirte Kurpershoek

Narrowcasting kubus van Microsoft valt op op Times Square (video)

feb
09

Digital Kitchen, een reclamebureau uit Chicago, heeft een concept bedacht om écht op te vallen tussen alle digitale billboards op Times Square in New York.

In opdracht van Microsoft bedachten zij voor het kantoor van Microsoft op Times Square een digitaal billboard in de vorm van een kubus.

Geplaatst door Mirte Kurpershoek lees verder

Digitaal apporteerspelletje op Melbourne's Southern Cross Station (video)

jan
17

GPY&R Melbourne, een innovatief Australisch multimedia design en brand marketing bureau, is recentelijk een samenwerking aangegaan met JCDecaux om een nieuw interactief beeldscherm voor The Lost Dogs' Home, te ontwikkelen.

The Lost Dogs' Home is een non-profit dierenwelzijnsorganisatie die de adoptie van honden en katten promoot en aandacht vraagt voor verantwoordelijk huisdier-eigenaarschap.

Geplaatst door Mirte Kurpershoek lees verder

Digitale schermen vertonen live oogst voor Delhaize (video)

dec
20

We leven in een tijd waarin de vraag en consumptie van gezonde producten een recordhoogte heeft bereikt. Er is een hoop te doen over genetisch gemodificeerde gewassen en veel gebruikte marketingkreten als 'vers' en 'lokaal'. Hierdoor heeft de consument niet alleen trek in verse groente en fruit maar ook in unieke en vooral betrouwbare uitleg over de versheid van producten. 

Geplaatst door Mirte Kurpershoek lees verder

Revlon op Times Square (video)

dec
06

Make up merk Revlon is gestart met de nieuwe 'love is on' campagne. Om hier aandacht aan te besteden zijn ze een samenwerking aan gegegaan met Clear Channel Spectacolor. Clear Channel Spectacolor heeft hiervoor een interactief LED video board geïnstalleerd op Times Square in New York City.

Er wordt voor de content gebruik gemaakt van een interactieve 'kiss camera' zoals we deze ook kennen van grote basketballwedstrijden in de V.S.

Geplaatst door Mirte Kurpershoek lees verder

Verkiezingsuitslagen op het Empire State Building (video)

nov
18

U kunt het niet gemist hebben: op 8 november vonden de Amerikaanse verkiezingen plaats waarbij Donald Trump verkozen werd tot de 45e president van de Verenigde Staten.

CNN heeft hier op bijzondere wijze aandacht aan geschonken, namelijk door middel van een enorme projectie op het Empire State Building.

Geplaatst door Mirte Kurpershoek lees verder

Bruna gebruikt narrowcasting in etalages

nov
04

Bruna gaat zijn etalages gebruiken voor advertenties op digitale schermen. Naast eigen reclame, is daarop ook ruimte voor andere adverteerders.

De winkelketen werkt voor de advertentieschermen samen met WindowSketch, dat de zuilen in de winkelruiten plaatst. De traditionele winkeletalage verandert met de schermen in een ‘dynamisch reclamevenster’, meent de retailer.

Geplaatst door Mirte Kurpershoek lees verder

Lethal Weapon’s 3D Billboard (video)

okt
25

Om reclame te maken voor de nieuwe televisieserie Lethal Weapon die in de Verenigde Staten uitgezonden wordt op FOX heeft Posterscope USA een mooi billboard op Times Square in New York ontwikkeld.

De advertentie, die continu herhaald wordt, past zichzelf aan voor overdag en 's nachts, waardoor het lijkt alsof er een auto naar beneden valt vanuit een hoog gebouw, boven op het FOX logo in het billboard eronder.

Geplaatst door Mirte Kurpershoek lees verder

Pagina's

Subscribe to RSS - Blog van Mirte Kurpershoek