Skoda & Augmented Reality (video)

Tsjechische automaker Skoda stond onlangs op het Londense Waterloo Station met een unieke campagne voor de nieuwe Skoda Fabia. Voorbij passeerden reizigers konden door augmented reality en digital signage zien hoe zij er uit zien in de nieuwe Skoda Fabia.

Skoda Cars werkte samen met media agentschap Mediacom, interactieve agentschap Enigma en reclamespecialist JCDecaux voor dit experiment.

Door middel van een makkelijk bedienbare app op een iPad konden de passanten hun eigen Skoda Fabia configureren. Zodra het geconfigureerd was konden zij op de autostoel plaatsnemen en zo hun eindresultaat op de green screen tegenover hen zien.
Er werd ook tegelijk een filmpje van de gebruiker gemaakt. Daarnaast hadden zij de mogelijkheid om een wel heel orginele selfie te maken. Het filmpje en de selfie kon eventueel gelijk via social media gedeeld worden.

 
 
Voor imageHOLDERS, leverancier van de iPad standaards, was het belangrijk om potientiele gebruikers deel te laten nemen aan de online configurator. Aangezien de drukke omgeving was het essentieel om de iPads goed te beveiligen, maar wel aantrekkelijk te houden. Dit hebben zij mogelijk gemaakt met hun vrijstaande goedbeveiligde standaards speciaal voor iPads.
 
Klik hieronder om een filmpje te zien over het event!