AOpen

AOPEN, opgericht in 1996 als onderdeel van de Acer Group, is een wereldwijde fabrikant van digital signage/narrowcasting hardware en oplossingen.

De AOPEN Digital Engine is de media player oftwel mini PC productlijn die speciaal ontwikkeld is voor deze markt. Begin 2014 lanceerde AOPEN tevens een set aan alles-in-één touch-schermen gebaseerd op de computerkracht van de Digital Engine. Voor advies op maat, kunt u altijd terecht bij AOPEN via digitalsignage@aopen.com.

DIVERSE TOEPASSINGEN
De Digital Engine is uitermate geschikt voor systeem integratie zoals voor bijvoorbeeld: kiosken, informatiezuilen, menuboards, 3D, vluchtinformatie systemen, touch screens en meer. Met de komst van digital signage wordt informatieverstrekking dynamisch en interactief.

DIVERSE MODELLEN
De Digital Engine series beschikt over verschillende media player modellen elk met specifieke kenmerken naar ieders wens. AOpen heeft zich ontwikkeld als de expert op het gebied van digital signage en beschikt over de kennis en ervaring om de juiste ondersteuning te bieden bij digital signage projecten. De producten van AOpen zijn beschikbaar via het AOpen distributie kanaal. Bezoek de website www.AOpen.nl voor een overzicht van de verschillende Digital Engine modellen, klantreferenties en verkopende partijen.