ISE 2016

De Integrated Systems Europe (ISE) beurs in Amsterdam heeft dit jaar weer een recordaantal bezoekers getrokken.Het is de eerste keer dat de beurs 4 dagen werd gehouden en met succes!
Met een stijging van 6.338 bezoekers ten opzichte van 2015, heeft de ISE dit jaar 65.686 geregistreerde bezoekers getrokken.
ISE 2016 is niet alleen de meest drukbezochte editie, maar de ISE is nu ook officieel ’s werelds grootste AV en systeemintegratie beurs.

Disin Award
Dit jaar werd voor de derde keer tijdens de ISE 2016 beurs de DiSin Award uitgereikt. De Virupa Groep ontving dit jaar de DiSin Award 2015 voor het winkelmeubel ShelfDesk. De ShelfDesk verhoogt en verbindt de winkelbeleving met alle voordelen van het internet-shoppen. Een digitale winkeloplossing die de consument gemak en vrijheid geeft om op een éénvoudige manier zelf te zoeken, te informeren, te communiceren, te demonstreren, te vergelijken, te kopen en desgewenst zelf af te rekenen. De DiSiN Award is een aanmoedigingsprijs van de stichting Digital Signage Nederland, DiSin. De prijs wordt toegekend aan talent in de Benelux dat zich op een bijzondere wijze weet te onderscheiden op het gebied van beeldschermcommunicatie.
Schermen, heel veel schermen
Op een beurs als ISE verwacht je veel schermen te gaan zien: een UHD videowall met de dunste bezel ter wereld ter wereld, een spiegelscherm in 4K, een dubbele OLED scherm van LG, een 8K videowall, etc. 
Wat was er eigenlijk niet te zien, kun je misschien beter vragen.

Klik hieronder om een compilatie te zien van de bijzondere narrowcasting schermen die werden tentoogesteld op ISE 2016.

Save the date!
Volgend jaar is ISE weer terug in Amsterdam. 
De beurs wordt wederom 4 dagen gehouden van 7 t/m 10 februari 2017 in de Rai in Amsterdam.