Famous Fish Goes Digital (video)

De Australische keten Famous Fish heeft de stap naar de digitale wereld gemaakt. Door het plaatsen van interactieve menu borden en express bestel systemen is het gemiddelde bestelbedrag gestegen met bijna 29%! De digitale menu borden zijn geplaatst door AOPEN in samenwerking met haar partner Nuon.

 

Famous Fish is een geliefd familiebedrijf, opgericht door de familie Costi, dat hoogwaardige verse Australische schaal-en schelpdieren serveert.

Jon Sully, directeur van Famous Fish, stelt dat de investering in de technologie een onderdeel is van de bedrijfsvoering die sterk gericht is op innovatie en service."Omdat we veel gasten in ons restaurant ontvangen is het van groot belang dat de technologie robust, betrouwbaar en duurzaam is. Daarnaast is gebruiksvriendelijkheid uiteraard een van de belangrijkste uitgangspunten”, zegt Jon Sully. De vestigingen van Famous Fish zijn ingericht met het oog op design, een design dat uiteraard geïnspireerd is door de zee.

De Fountain Gate vestiging van Famous Fish in Melbourne is de eerste nieuwe vestiging die de digitale oplossing van Nuon integreerd. Deze vestiging zal dan ook een voorbeeldrol vervullen voor de andere vestigingen die ook op korte termijn hun weg zullen vinden in de digitale wereld.
Klik om het filmpje te bekijken!