7-Eleven vs. The Avengers

Winkelketen 7-Eleven heeft samen met JCDecaux onlangs een promo campagne uitgerold op MTR Causeway Bay Station in Hong Kong. Op een super grote poster worden de geliefde superhelden Avengers getoond om de film en de te sparen figuren van Avengers 2: Age of Ultron te promoten.
Door een QR code te scannen met een smartphone kunnen de MTR passagiers kans maken op 1 van de actiefiguren of kortingen in de 7-Eleven winkels. Geen smartphone op zak? Geen probleem! Dan leg je je hand gewoon op de digitale touchpanel om een coupon uit te laten printen.
The Avengers fans maken hiernaast ook nog eens extra kans om de figuren van deze superhelden te winnen door mee te doen aan een interactieve game op de campagne website van 7-Eleven: www.711campaign.hk. De figuren bestaan uit Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Hawkeye, Nick Fury, Black Window, War Machine samen met nieuwkomers “Hulkbusters” en schurk “Ultron”. Deze zijn verkrijgbaar bij 900 7-Eleven winkels in Hong Kong en Macau.


In Nederland kunnen wij de superhelden al bewonderen op het grote scherm. Avengers: Age of Ultron draait vanaf 22 april in de bioscoop.

Klik op onderstaand filmpje om de Avengers muur te zien!