Lunch & Learn sessie: Guide for the perfect videowall

Na een reeks van succesvolle Lunch & Learn sessies afgelopen jaar, is het tijd voor een nieuw onderwerp: Guide for the perfect Videowall.

Kerèn Presentatie Systemen introduceert een nieuwe Lunch & Learn sessie: Guide for the perfect Videowall.

Tijdens deze sessies zullen zij u als dealer zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden, mogelijke valkuilen en tonen we uw veel oplossingen omtrent Videowalls.

In samenwerking met hun monitor fabrikanten en AOPEN, Chief, Kramer, Datapath en Neets laten zij u 'van A tot Z' diverse oplossingen zien, gepresenteerd door de vertegenwoordigers van de diverse merken. Tijdens de pauzes & lunch/borrel is er ruimte om de diverse oplossingen van dichtbij te bekijken en uiteraard een product specialist vragen te stellen.

Data / tijden:

Sessie 1: Dinsdag 3 Juni 2014, 9:00 – 12:30
Sessie 2: Dinsdag 3 Juni 2014, 13:30 – 17:00

Locatie:

AOPEN, Stadionlaan 151-153, 5246 JT Rosmalen

Onderwerpen:

  • Videowall monitoren
  • Diverse soorten signalen, en waar moet u op letten qua bekabeling
  • Bevestigingssystemen. Hoe een videowall op te bouwen (hands-on)
  • AOPEN Digital Engines
  • Diverse software oplossingen t.b.v. Videowalls

Kortom, een interactieve bijeenkomst met veel informatie en bovenal oplossingen! Deze Lunch & Learn sessie is bedoeld voor zowel de commerciële als technische medewerkers binnen uw organisatie.

U kunt zich aanmelden via marketing@keren.nl. Graag vernemen zij op welke dagdeel u aanwezig wenst te zijn (eventueel met extra personen) en of u gebruik wenst te maken van de lunch mogelijkheid.