Initiatiefnemers

Bio: Marc Sytsema, eigenaar Merit Media B.V. te Etten-Leur. Ervaren ondernemer, getrouwd en 3 kinderen. Wonend te Chaam, Noord-Brabant. Golfer en drummer.

"Narrowcasting is de afgelopen vijf jaren een wervelende en interessante ontdekkingsreis geweest en we zijn met z'n allen nog lang niet op het eindpunt gearriveerd. De evolutie van een nieuw medium vergt creativiteit, innovatie en durf, maar bovenal ook het delen van kennis en ervaringen. Dit is de belangrijkste reden waarom ik deze blog met professionele liefde ondersteun en ik hoop dat deze voor veel branchegenoten en (potentiële) gebruikers van waarde mag zijn".

Website: www.meritmedia.nl
Twitter: www.twitter.com/marcsytsema
Blogs van Marc op deze weblog

 

 

Bio: Hans van Leth, eigenaar Merit Media B.V. te Etten-Leur. Ervaren ondernemer, samenwonend en 2 kinderen. Wonend te Bergen op Zoom, Noord-Brabant. Golfer en Frankofiel.

"Welbeschouwd heb ik een groot deel van mijn werkzame leven besteed aan het bedenken, ontwikkelen en beheren van visuele communicatie systemen. Begonnen met lichtkrantjes met knipperende rode lampjes, bediend met een toetsenbord op de achterzijde, doorgegroeid naar kleurige full-HD schermen die via internet over heel de wereld gevuld kunnen worden met de prachtigste presentaties.
Als technisch verantwoordelijke weet ik als geen ander hoe lastig sommige vraagstukken zijn, en daarom ben ik blij met deze blog, waarin we proberen inzicht te creeren in het complexe speelveld dat narrowcasting is.
".


Websitewww.meritmedia.nl
Twitter: www.twitter.com/hans_v_l
Blogs van Hans op deze weblog