Narrowcasting op tafel bij de Pizza Hut (video)

afbeelding van Mirte Kurpershoek
Pizza Hut interactieve tafel

Fastfoodketen Pizza Hut tilt narrowcasting naar een hoger niveau door het juist van de muur af te halen; de narrowcasting ligt bij Pizza Hut letterlijk op tafel! 

Pizza Hut is bezig met een pilot waarbij er in de restaurant tafels een interactief touchscreen zit. Met dit touchscreen kunnen klanten hun eigen pizza samenstellen, bestellen en vervolgens een spelletje spelen terwijl ze op hun bestelling wachten.

Door middel van deze nieuwe technologie vind het hele bestelproces dus plaats aan tafel, waardoor men niet meer in de rij hoeft te staan bij de counter. Klanten kunnen hun pizza naar eigen smaak customizen. Zo kunnen ze zelf de grootte van de pizza kiezen, wat voor beleg er op de pizza moet komen en hoeveel kaas ze er op willen.

De interactieve tafels zijn ontwikkeld door Chaotic Moon, de vaste partner van Pizza Hut voor digitale projecten. Chaotic Moon wil er door middel van deze interactieve tafels met name voor zorgen dat eten bij de Pizza Hut nog gezelliger en leuker wordt. Iedereen aan de tafel kan namelijk een bijdrage leveren aan wat er besteld wordt, hierbij maakt het niet uit aan welke kant van de tafel je zit. Hartstikke handig!

In onderstaande video kun je zien dat het touchscreen ook communiceert met smartphones waardoor klanten zelfs via de interactieve tafel kunnen betalen!