Blog van Hermie Verhoeven

Ultramoderne luchthaven. Sticky

dec
17

De ultramoderne luchthaven Platov in Rostov, Rusland verwelkomt zijn reizigers met een indrukwekkende expositie over de Russische kozakken. Ook zijn er prachtige virtuele beelden van de rivier de Don.

Geplaatst door Hermie Verhoeven lees verder

Museum dompelt bezoekers onder in de geschiedenis. Sticky

nov
20

Het Sir John Monash Centre, in de Somme Frankrijk, herdenkt de Australische soldaten die tijdens de Eerste Wereldoorlog aan het Westfront dienden. Het 1.200m2 grote centrum, dat in 2018 werd geopend, is een hightech museum.

Geplaatst door Hermie Verhoeven lees verder

Narrowcasting vergroot de beleving bij reisbureau TUI Sticky

okt
22

Ben je wel eens bij een TUI shop binnengelopen om een vakantie te boeken? Dan is het je vast opgevallen dat ook zij gebruik maken van narrowcasting, en niet zo maar een beetje! Sinds 2015 heeft TUI, de grootste reisorganisatie van Nederland, ervoor gekozen om narrowcasting te betrekken bij hun verkoopmethode. Het Nederlandse bedrijf First Impression heeft dit project speciaal op maat ontworpen en ontwikkeld.

Geplaatst door Hermie Verhoeven lees verder

H&M heeft een interactieve spraak spiegel. Sticky

jul
15

Een nieuwe technische oplossing is nu live in s’werelds grootste H&M winkel op Time Square, New York. Visualart, Microsoft, H&M en Ombori hebben de handen in een geslagen om de klant ervaring tot een hoger niveau te brengen. Hiervoor hebben zij een “smart mirror” ontwikkeld die werkt op stem en gezichtsherkenning.

 

Geplaatst door Hermie Verhoeven lees verder

Videoprojectie ter decoratie op een Armeense bruiloft. Sticky

mei
22

Armeense bruiloften zijn voor Nederlandse begrippen al iets uitbundiger en romantischer dan wij gewend zijn, laat staan een koninklijke bruiloft! Deze werd namelijk gehouden in het hotel van een van de rijkste mensen van Armenië. De feestzaal was speciaal gebouwd voor deze bruiloft en was compleet gedecoreerd d.m.v. videoprojectie. Dit gaf een extra sprookjesachtige ervaring voor de gasten maar zeker ook voor het bruidspaar.

Geplaatst door Hermie Verhoeven lees verder

Netflix duikt in eigen series d.m.v. een 13K videowall. Sticky

apr
19

Op het hoofdkantoor in LA heeft Netflix een complete ruimte gevuld met een LED videowall. Medewerkers en bezoekers belanden hier in een scene uit een van hun favoriete Netflix serie zoals “Narcos”, “Orange is the New Black” of “Stranger Things”.

Geplaatst door Hermie Verhoeven lees verder

Videokunsternaar Gabriel Barcia-Colombo Sticky

mrt
12

We zien dat technologie steeds vaker gebruikt wordt door kunstenaars. Gabriel Barcia-Colombo is hier een goed voorbeeld van. In zijn werk maakt hij vaak gebruik van videosculpturen en videoprojectie/beelden.


Geplaatst door Hermie Verhoeven lees verder
Subscribe to RSS - Blog van Hermie Verhoeven