VID narrowcastingschermen informeren over weguitbreiding

afbeelding van Mirte Kurpershoek

De Verkeersinformatiedienst (VID) wil in de omgeving van Schiphol, Amsterdam en Almere helder kunnen communiceren over de weguitbreidingen die daar plaatsvinden.

Daarom heeft de VID er voor gekozen bij grote bedrijven en plaatsen met veel bezoekers deze informatie te communiceren via moderne narrowcastingschermen.

Vorige maand heeft de VID narrowcasting schermen geplaatst bij IKEA Amsterdam en IBM. Eerder al liet de VID narrowcastingschermen plaatsen bij de Ziggo Dome, Nauta Dutihl, Royal Bank of Scotland, BovenIJ ziekenhuis, Loyens&Loef en nog diverse andere bedrijven/instellingen. Bij al deze bedrijven krijgen de medewerkers en bezoekers op maat gesneden reisinformatie.

Via narrowcastingschermen toont de VID verkeersinformatie evenals reisinformatie van nabijgelegen NS-, metro en busstations. Allemaal toegespitst op de regio van de locatie en de weguitbreiding tussen Schiphol, Amsterdam en Almere.

De VID werkt met Rijkswaterstaat samen om medewerkers en bezoekers van bedrijven en evenementenlocaties te informeren over actuele en op de locatie toegespitste reisinformatie.
Op 28 mei jl. werd de samenwerking tussen Rijkswaterstaat en de VID opnieuw ondertekend om de samenwerking op het gebied van verkeersinformatie te continueren.

bron:

www.vid.nl

Cat: