Mad Hatter Surprise (video)

In Disneyland Park in Californië heeft Johnny Depp vorige week de bezoekers getrakteerd op een hilarische promotiestunt! Dit naar aanleiding van de nieuwste Disneyfilm Alice Through The Looking Glass, die eind deze maand uitkomt. Er werd een digitaal scherm geplaatst, waarop een stilzittende Mad Hatter te zien was. Het leek dus eigenlijk op een doodgewone poster. Maar toen de poster begon te bewegen en de voorbijgangers aansprak, ontstond er hilariteit. Het was in werkelijkheid een livestream van Johnny Depp die achter de schermen in het park zat.
De parkbezoekers werden aangesproken met bijvoorbeeld “Ouch", toen er iemand tegen het scherm leunde om een selfie te maken, “Pssst” of “Why are you looking at me like that?”. En wanneer de Mad Hatter niesde, kwamen er bubbels uit de magische billboard.

De nieuwe Disneyfilm is het vervolg van Alice in Wonderland uit 2010, gebaseerd op de wereldberoemde verhalen van Lewis Caroll. In het vervolg keert Alice, gespeeld door Mia Wasikowska, terug naar Wonderland en moet ze Mad Hatter redden. In deze film geregisseerd door Tim Burton, gebaseerd op de klassieke verhalen van Lewis Caroll, zijn ook Anne Hathaway, Matt Lucas, Helena Bonham Carter, Rhys Ifans en Sacha Baron Cohen te zien. En met de stemmen van Stephen Fry, Michael Sheen, Timothy Spall en wijlen Alan Rickman. Alice Through The Looking Glass is vanaf 26 mei te zien in de bioscoop!

Klik hieronder om het filmpje te bekijken!